Over Irwin Dankoor

Mijn naam is Irwin Dankoor. Ik ben sinds 2009 werkzaam als huurrecht advocaat. Na een kleine uitstap naar het bedrijfsleven, heb ik in 2020 mijn eigen kantoor opgericht. Ik adviseer en procedeer veel in het huurrecht en contractenrecht. Huurrecht is mijn passie. Mijn drijfveer is de problemen van mijn klanten op te lossen. Maar ook beantwoord ik graag prangende vragen. En procedures ga ik zeker niet uit de weg als de situatie daarom vraagt. Ik adviseer onder meer woningcorporaties, gemeentes, verhuurmakelaars, winkeliers en andere huurders en verhuurders over allerhande huurrecht gerelateerde onderwerpen. Ik ben deskundig en ik heb veel ervaring. Daarnaast staat bereikbaar en toegankelijk zijn voor de klant, bij mij hoog in het vaandel. Ik ben u graag van dienst!

Ik heb in 2014 de specialisatieopleiding Huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) met goed gevolg afgerond. Ik ben ook lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Ik ben als auteur verbonden aan het huurrecht tijdschrift ‘OpMaat Huurrecht +’ van Sdu.

Orde van Advocaten en kantoorpolicy
In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heb ik huurrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd. Deze registratie verplicht mij om elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op het gebied van het huurrecht.
Dankoor Advocatuur neemt geen zaken aan op basis van door de Staat gefinancierde rechtshulp (geen toevoegingszaken).
Dankoor Advocatuur heeft geen Stichting Derdengelden en ontvangt geen derdengelden. Dankoor Advocatuur heeft een klachtenregeling.

Werkwijze

Zoekt u een huurrechtadvocaat/specialist? In een vrijblijvende eerste kennismaking (ik kom graag bij u op locatie!) neem ik uw zaak door en is vervolgens de keuze aan u of u besluit met Dankoor Advocatuur in zee te gaan. Dankoor Advocatuur werkt met verschillende declaratievormen. Dit is afhankelijk van de soort zaak en de afspraken die ik met u maak. Maar ik hanteer altijd aantrekkelijke prijzen; onder meer omdat ik geen kantoorkosten reken. Ik probeer de wijze van declareren te laten aansluiten bij uw persoonlijke of zakelijke situatie. De werkzaamheden zullen in principe maandelijks, in elk geval periodiek, aan de opdrachtgever in rekening worden gebracht. U krijgt van mij op voorhand mijn algemene voorwaarden toegestuurd zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem vrijblijvend contact met mij op via 06-55806530 of info@dankooradvocatuur.nl voor het maken van een afspraak of meer informatie.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (Prinses Beatrixlaan 5, 2595 AK Den Haag)

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.